ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΤΑΣΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΑΠΕΔΑ & ΜΟΝΩΣΕΙΣ στα Τρίκαλα| Σχετικά με εμάς
 

ALFA DAPEDO | Τεχνολογικές καινοτομίες σε Χαμηλό κόστος !

 

Η επιχείριση ΤΑΣΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ που εδρεύει στα Τρίκαλα καινοτομεί στην κατασκευή σταμπωτών δαπέδων, χάρη στην πολυετή εμπειρία του τεχνικού της προσωπικού σε όλη την Ελλάδα, Τρίκαλα Καρδίτσα Λάρισα Βόλο Ιωάννινα Αρτα Πρέβεζα Λαμία Φθιώτιδα Κοζάνη Καστοριά Φλώρινα.

 

Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και προσαρμόζουμε τα σταμπωτά δάπεδα υψηλής αισθητικής, ποιότητας και ανθεκτικότητας σε συνδυασμό με τα κατάλληλα εισαγόμενα υλικά υπόστρωσης και επίστρωσης επεξεργασίας της σκλήρυνσης και της λείανσης, εγγυώντας τη σίγουρη και μακροχρόνια λύση.

Η γνώση και η εμπειρία μας είναι σε θέση να δώσουν μια ολοκληρωμένη λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει ύστερα από τη μελέτη του περιβάλλοντα χώρου σας. Η εταιρεία μας αντιμετωπίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εργασίες που ίσως χρειαστεί να προηγηθούν της κατασκευής του δαπέδου (όπως χωματουργικές, υδραυλικές και άλλες) και στη συνεχεία  δημιουργεί ένα τέλειο δάπεδο.

 

Στόχος μας είναι η επιχείρηση ΤΑΣΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ να αποτελέσει πρότυπο και σημείο αναφοράς στον τομέα ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΣΤΑΜΠΩΤΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ πάντα με τις πιο λογικές τιμές !

 

 

Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε με εκτίμηση!

ΤΑΣΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ