ΔΑΠΕΔΑ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ

 

Τα εποξειδικα συστήματα είναι κατάλληλα για εργοστάσια, γκραράζ, βιομηχανίες, συνεργεία, εκθέσεις αυτοκινήτων, αποθήκες τροφίμων, βουλκανιζατέρ, πιεστήρια και σύγχρονα εκτυπωτικά συγκροτήματα, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, γκαράζ, αλλά και καταστήματα, κατοικίες κ.λπ.

Οι αυξανόμενες απαιτήσεις θέλουν δάπεδο λείο, αντιολισθηρό, που δεν τρίβεται και δεν παράγει σκόνη, δεν έχει αρμούς, είναι κλειστόπορο και δεν ποτίζει από λάδια και υγρούς ρύπους. 

Είναι εμφανίσιμο, καθαρίζεται και συντηρείται εύκολα και έχει μεγάλο χρόνο ζωής. Χώρου στάθμευσης / parking (ειδικά υπόγεια) και πιλοτές, Βενζινάδικα, Συνεργεία αυτοκινήτων, Βουλκανιζατέρ, Αεροδιαδρόμους, προβλήτες λιμανιών, μαρίνες, Γήπεδα διαφόρων ειδών (συνήθως πολυουρεθανικά δάπεδα), Ταράτσες και Δώματα (σε συνδυασμό με θερμομόνωση), Βιομηχανικοί χώροι εργοστασίων, Εγκαταστάσεις ψυγείων και αποθηκευτικών χώρων για τρόφιμα κ.α. (συνήθως εποξειδικα δαπεδα - βοτσαλωτά δάπεδα.

 

Τα βοτσαλωτά δάπεδα ανήκουν στην κατηγορία των δαπέδων  με υψηλή διακοσμητική αισθητική  προσφέρουν τεράστιες δομικές αντοχές,  απεριόριστες επιλογές σε βότσαλα και χρωματισμούς,  ταχύτατη εφαρμογής, χαμηλό κόστος κατασκευής

- Πατητή τσιμεντοκονία

Είναι μια μοναδική τεχνοτροπία η οποία θα διακοσμήσει τον χώρο σας και θα του δώσει μια πρωτότυπη αισθητική.

Η πατητή τσιμεντοκονία  έχει ως βάση το μικροτσιμέντο.

 

- Σταμπωτά δάπεδα
- Βιομηχανικά δάπεδα
- Πατητή τσιμεντοκονία

-  Γέμισμα δαπέδων
- Εποξειδικά δάπεδα Γενικά χαρακτηριστικά Εποξειδικών Δαπέδων

 

Με τον όρο βιομηχανικά δάπεδα αναφέρονται τα δάπεδα με ειδικές απαιτήσεις ως προς τις αντοχές, τις ιδιότητες, αλλά και την αισθητική εμφάνιση τους. 

Το βιομηχανικό δάπεδο είναι μια τεχνολογία κατασκευής δαπέδου που υπάρχει δεκαετίες. Οι εξελίξεις όμως των προϊόντων κατασκευής του είναι ραγδαίες.

Τα υλικά πλέον διεισδύουν στο δάπεδο, το σκληραίνουν και το στεγανοποιούν με πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Με την καλύτερη και ταχύτερη διείσδυση των προϊόντων στο σκυρόδεμα λύνονται τα προβλήματα υγρασίας αλλά και αλκαλικών αντιδράσεων στην επιφάνεια του δαπέδου.

 

Η πολυετής εμπειρία, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η εγγυημένη εργασία, αποτελούν χαρακτηριστικά για τα οποία διακρινόμαστε όλα αυτά τα χρόνια.

 

Η τεχνογνωσία, μας κάνει ικανούς να επιλέγουμε υψηλής ποιότητας υλικά και το εξειδικευμένο μας συνεργείο πάνω στα βιομηχανικά σταμπωτά δάπεδα εποξειδικά δάπεδα  βοτσαλωτά δάπεδα και στις θερμομονώσεις , προσφέρει υπηρεσίες στα συστήματα θερμομόνωσης με εξοικονόμηση ενέργειας.

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ από το στάδιο της  μελέτης έως και την  εφαρμογή της εξασφαλίζοντας την έντεχνη και ποιοτική κατασκευή τους.